Vault

Păstrarea datelor

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Păstrarea datelor și eDiscovery pentru Google Workspace

Ții evidența a tot ce contează. Păstrezi, cauți și exporți datele companiei din anumite aplicații cu edițiile Vault pentru Google Workspace Business și Enterprise.

Protejezi datele și rămâi acoperit

Obți control asupra lucrurilor. Setezi reguli de păstrare a datelor din anumite aplicații Google Workspace pentru un domeniu întreg sau unități organizaționale specifice.

Găsești ce cauți, exporți oricând

Obți informații valoroase, chiar și din conturile suspendate. Este un mod inteligent de a aduna ceea ce are nevoie echipa juridică și de a preveni pierderea de date la plecarea angajaților.

te asiguri...

Asigură-te că detaliile importante sunt păstrate în siguranță

Oferi echipei juridice ceea ce are nevoie pentru a rămâne pregătită. Vault îți permite să păstrezi datele utilizatorilor (cu anumite rețineri) din diferite aplicații Google Workspace.

Exporți cu ușurință în formate standard

Tot conținutul recuperat prin căutare poate fi exportat în formate standard pentru examinare suplimentară, inclusiv rezultate pentru orice cont licențiat.

Rapoarte de audit pentru a urmări activitatea

Urmărești activitatea utilizatorilor din Vault. Audituri robuste îți permit să vezi ce a căutat, ce conținut a vizualizat, ce a exportat și multe altele.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.