Enpoint Management

Managementul terminalelor

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Gestionezi echipamentele utilizatorilor

Păstrezi lucrurile simple - și în mișcare. Endpoint management pentru Android, iOS, Windows, Chrome OS, MacOS și Linux este ușor de configurat și de utilizat.

Păstrezi datele în siguranță

Telefon pierdut? Tabletă furată? Aceste lucruri se întâmplă. Păstrezi datele companiei tale în siguranță cu gestionarea punctelor finale. Poți solicita blocarea ecranului și parole complexe, poți șterge datele confidențiale prin ștergerea toatală a dispozitivului sau ștergerea selectivă a contului pentru Android și iOS, precum și blocarea accesului la anumite sesiuni Windows, Chrome OS, Linux și MacOS.

Administrezi dispozitivele mobile dintr-un singur loc

Impui coduri de acces și ștergi anumite conturi fără a instala software pe dispozitivul Android și iOS al utilizatorului, endpoint management fără agent. Această funcție este activată în mod implicit.
Poți gestiona și securiza dispozitivele Windows 10 prin consola de administrare.

Oferă-le angajaților aplicațiile de care au nevoie acum

Distribuie aplicații comerciale din consola de administrare pe Google Play (fără agent) sau App Store Apple. Găzduiești numai aplicații Android interne în Play Private Channel.

Program de protecție avansată

Aplică utilizarea cheilor de securitate. Blochează accesul la aplicații nesigure. Scanare îmbunătățită împotriva amenințărilor prin e-mail.

Crezi că te poți ocupa singur de administrarea infrastructurii?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

administrezi...

Bring your own device (BYOD)

Angajații vor să-și aducă telefonul sau tableta personală la serviciu. Gestionarea echipamentelor mobile prin Google Workspace este cu adevărat BYOD, facilitând păstrarea în siguranță a datelor companiei, permițând angajaților să folosească dispozitivul personal preferat.

Implementare în cel mai scurt timp

Îți faci griji cu privire la productivitatea angajaților? De îndată ce dispozitivul angajatului este înrolat, toate configurațiile WiFi și e-mail, inclusiv certificatele de pe server, sunt trimise instantaneu pe dispozitiv.

Android

Android separă aplicațiile de afaceri de aplicațiile personale, astfel încât angajații să poată folosi telefonul lor Android preferat atât pentru lucru, cât și pentru joacă. Configurarea dispozitivelor deținute de companie este simplă cu setări suplimentare de securitate.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care administrezi echipamentele

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.