Sheets

Foi de calcul pentru echipe

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Foi de calcul colaborative, inteligente și sigure pentru organizații care evoluează rapid

Sheets a fost conceput având în vedere nevoile organizațiilor agile. O arhitectură bazată pe cloud îți permite să colaborezi cu oricine, oricând, oriunde. Compatibilitatea cu sistemele externe, inclusiv Microsoft Office, elimină impedimentul de a lucra cu mai multe surse de date. Fiind construită pe baza infrastructurii Google, Sheets îți oferă libertatea de a crea, și, în același timp, contribuie la păstrarea informațiilor tale în siguranță.

Colaborare fără efort și schimb de informații

Indiferent dacă planifici un eveniment sau vrei să arăți cele mai recente cifre din venituri, Sheets face ca echipele să lucreze împreună fără probleme. Adăugi cu ușurință colaboratori la proiecte, vezi modificările pe măsură ce acestea apar, primești notificări pentru modificările care au loc în timp ce ești plecat și discuți cu colegii în același document. Toate modificările sunt salvate automat pe măsură ce le faci. Și cu acces offline, poți crea, vizualiza și edita fișiere oriunde și oricând.

Obți informații rapide, oferite de Google AI

Sheets permite tuturor angajaților din companie să descopere informații valoroase din date. Formulele de calcul te ajută să economisești timp și diminuează erorile, iar pe măsură ce tastezi, algoritmii Google îți pun la dispoziție formule relevante, tendințe sau vizualizări personalizate.

Compatiblitate totală între Sheets și Excel

Sheets deschide moduri cu totul noi de colaborare, astfel încât să nu îți faci griji dacă lucrezi asupra versiunii corecte a fișierului și să te poți concentra asupra implementărilor celor mai bune idei. Compatibilitatea perfectă cu fișierele Microsoft, inclusiv multe dintre scurtăturile de la tastatură cu care ești obișnuit, reduce impedimentul de a lucra pe mai multe platforme.

Deți controlul cu securitate la nivel Enterprise

Cu Sheets, conținutul la care lucrezi este protejat continuu de una dintre cele mai avansate infrastructuri de securitate din lume. Poți gestiona permisiunile prin acces la nivel individual, la nivel de grup sau la nivel de domeniu. Poți seta date de expirare pentru conținut. Poți dezactiva opțiunile de descărcare, copiere sau tipărire pentru anumiți colaboratori. Poți folosi controalele de prevenire a pierderii de date pentru a păstra în siguranță datele tale sensibile.

Analizezi date din mai multe surse, inclusiv BigQuery

Sheets oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a analiza, vizualiza și obține informații din datele tale. API-urile și instrumentele de conectare suplimentare te ajută să procesezi date din mai multe surse - în CSV, Excel sau orice alt format de fișier. Și cu Connected Sheets, poți analiza miliarde de rânduri de date BigQuery în Sheets, fără a necesita cunoștințe SQL.

Construiți soluții personalizate

Accelerezi modul de lucru prin crearea de aplicații de afaceri și automatizări. Te poți folosi de AppSheet pentru a crea aplicații personalizate în cadrul Sheets, fără a scrie cod. Sau adaugi funcții personalizate, elemente de meniu și macrocomenzi cu Apps Script.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
te conectezi și tu?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

calculezi...

Creezi, editezi, colaborezi în timp real

Acorzi pentru persoane sau grupuri permisiunea de a vizualiza, comenta sau edita foi de calcul. Lucrezi alături de colegii tăi - indiferent unde se află - și vezi actualizările pe măsură ce sunt făcute.

Obții rezultate instante din sondaje sau voturi

Creezi și incluzi sondaje pe site-ul web sau trimiți un chestionar la locul de muncă. Google Forms & Sheets funcționează perfect împreună, astfel încât răspunsurile merg direct în Sheets pentru examinare și analiză instantanee.

Personalizăm foile de calcul cu Add-On-uri

Găsești instrumente create de alți dezvoltatori pentru a adăuga o formatare mai bogată, reguli de flux de lucru și multe altele. Poți chiar să îți creezi propriile programe de completare personalizate pentru domeniul sau pluginul tău.

Începe de azi, e ușor!

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.