Meet

Video conferințe sigure pentru echipe și companii

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Recomandat și folosit de companii din întreaga lume

Videoconferințele Meet sunt criptate la ambele capete, astfel încât discuția să fie una privată, în siguranță.

Te bucuri de întâlniri fără discomfort

Ca să faci o video conferință Meet trebuie doar să setezi o întâlnire și să trimiți un link. Nu trebuie să îți faci griji dacă colegii, clienții sau partenerii au conturi create sau pluginuri necesare. Interfață rapidă și ușoară. Management inteligent al participanților. Videoconferințele cu mai mulți invitați sunt ca o adirere de vânt.

Conceput pentru a fi de ajutor

Intri într-o ședință direct din Calendar, o invitație primită pe e-mail sau direct din Gmail. Toate detaliile evenimentului sunt acolo când ai nevoie de ele, indiferent dacă folosești laptopul, telefonul sau sală de conferințe. Funcțiile utile precum subtitrările live, modul low-light și anularea zgomotului fac ca întâlnirile să fie mai productive.

Alătură-te ședinței din mers

Vizualizezi cu ușurință toate întâlnirile programate pentru ziua respectivă și participi la întâlnire doar cu un simplu tap, direct din aplicația mobilă Gmail sau din aplicația dedicată Meet. Întâlnirile organizate de utilizatorii Google Workspace creează, de asemenea, un număr de telefon pentru fiecare întâlnire, astfel încât fiecare invitat are o experiență extraordinară - chiar și atunci când nu ai acces wifi sau date mobile.

Mai mult decât întâlniri

Meet este complet integrat cu Google Workspace. Treci la un apel video, fără probleme, direct din Chat sau colaborezi pe documente conectându-vă prin video - totul se leagă, astfel încât să vă puteți conecta oricând și să colaborați în timp real.

pe scurt...

Numere de telefon disponibile pentru fiecare întâlnire

Cu Google Workspace, fiecare întâlnire include în mod automat propriile detalii de apelare (dial-in). Oaspeții pot apela rapid cu o atingere de pe smartphone.

Integrat cu Google Workspace

Intri cu ușurință sau înțiezi o întâlnire video Meet direct din Gmail. Informațiile despre întâlnire din Google Calendar sunt disponibile direct în cadrul video conferinței, astfel încât să poți ajunge rapid la agenda și detaliile întâlnirii.

Conectat la sălile de ședințe

Echipamentul Meet conectează orice sală de conferințe la o sesiune video cu un singur clic. Simplu de utilizat și conceput pentru implementare la scară largă, toate unitățile pot fi configurate în câteva minute și gestionate online.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
te conectezi și tu?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.