Drive

Salvezi, accesezi și distribui fișierele într-un singur loc sigur

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

Obți tot spațiul de stocare de care ai nevoie

Google Workspace oferă opțiuni de stocare flexibile, astfel încât vei avea întotdeauna suficient spațiu pentru fișierele tale. Cu administrarea centralizată, prevenirea pierderii de date și Vault for Drive, poți gestiona cu ușurință utilizatorii și distribuirea fișierelor pentru a satisface nevoile de conformitate a datelor.

Găsiți ceea ce este important înainte de a căuta

Drive utilizează Google AI pentru a prezice și a evidenția ceea ce este important pentru tine în timp real. Drive recunoaște conținut, colaboratori și evenimente importante, utilizând funcții precum Quick Acces și îmbunătățiri de căutare bazate pe ML pentru a conecta fiecare utilizator cu fișiere care pot necesita atenție.

Organizezi fișierele echipei într-un spațiu comun

Folosește unități comune pentru a salva munca echipei tale în locații sigure și ușor de gestionat. Toate fișierele adăugate în Shared drive sunt deținute colectiv de echipă, astfel încât toată lumea să fie la curent cu modificările.

Folosești mai puțin spațiu pe disc din PC / Mac și lucreazi direct în cloud

Drive File Stream îți oferă acces la fișiere direct de pe computer, fără a afecta tot spațiul disponibil pe discul local. Petreceți mai puțin timp așteptând sincronizarea fișierelor și mai mult timp fiind productiv.

altfel spus...

Extinzi puterea Drive cu terțe aplicații.

Folosești sute de aplicații integrate, inclusiv DocuSign pentru semnături electronice, CloudLock pentru straturi de securitate suplimentare și LucidCharts pentru machete - faci lucruri direct din Drive.

Lucrezi din Drive cu instrumentele cu care ești obișnuit

Pluginurile pentru Microsoft Office și Outlook fac ca Drive-ul să se potrivească cât mai simplu posibil cu modul tău de lucru. De asemenea, poți deschide peste 40 de tipuri de fișiere diferite cu Drive, inclusiv PDF-uri și MPEG4, și poți lucra la fișiere Microsoft Word direct din Drive.

Controlezi modul în care sunt distribuite fișierele tale

Păstrezi fișierele private până când te decizi să le distribui. Poți evita mai multe versiuni și îmbinarea fișierelor acordând altor persoane permisiunea de a descărca, edita, comenta sau vizualiza. De asemenea, poți seta fișierelor distribuite o dată de expirare.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.