Calendar

Profită la maxim de fiecare zi

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Calendare online integrate concepute pentru echipe

Petreci mai puțin timp planificând și mai mult timp lucrând cu calendarele ce pot fi distribuite, care se integrează perfect cu Gmail, Drive, Contacte, Sites și Meet, astfel încât să știi întotdeauna ce urmează.

Programezi inteligent întâlnirile

Programezi rapid evenimentele verificând disponibilitatea colegilor. Poți partaja calendare pentru ca oamenii să vadă detaliile complete ale evenimentului sau să vadă doar dacă ești disponibil.

Acces de pe laptop, tabletă sau telefon

Vizualizezi și editezi calendarul de pe telefon sau tabletă. Poți folosi aplicația mobilă, optimizată sau poți să te sincronizezi cu calendarul inclus în telefon.

Fii la curent cu planurile tale

Atunci când primești un e-mail despre un eveniment, cum ar fi un concert, un zbor sau o rezervare, Google Calendar îl adaugă automat în calendarul tău.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
te conectezi și tu?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

îți simplifici ziua...

Publici calendare pe web

Distribui evenimente speciale clienților sau anunți oamenii disponibilitatea ta prin publicarea ușoară a calendarului. Calendarele pot fi, de asemenea, integrate direct în Google Sites.

Migrare ușoară de la sisteme vechi

Poți migra cu ușurință calendarul de business din Exchange, Outlook sau iCal sau direct prin fișiere .ics și .csv.

Vezi disponibilitate sălilor sau resursele comune

Cauți și rezervi săli de conferințe, cu informații detaliate despre capacitate și echipamente disponibile. Toate vizibile la rezervarea unei săli. Este ușor să configurezi camere sau resurse comune și să le adăugi la evenimente.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

30 de zile gratuit.