Admin

Cosolă de administrare

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Gestionezi Google Workspace pentru compania ta

Adăugi cu ușurință utilizatori, gestionezi dispozitive și configurați securitatea și setările, astfel încât datele tale să rămână în siguranță. Administrarea nu ar trebui să aibă nevoie de un manual de utilizare..

Securitate și control

Administrarea centralizată face ca instalarea și gestionarea să fie rapide și ușoare. Utilizați funcții integrate Cloud Identity pentru a gestiona utilizatorii și pentru a configura opțiuni de securitate, cum ar fi verificarea în doi pași și cheile de securitate. Protejează-ți compania cu analize de securitate și recomandări de bune practici în cadrul centrului de securitate.

Managementul echipamentelor mobile

Utilizează Endpoint management pentru a distribui aplicații pe echipamente mobile, pentru a verifica utilizarea, pentru a gestiona setările de securitate și pentru a limita accesul la orice echipament.

Regiuni de date și transparența accesului

>Limitezi locația geografică a datelor acoperite în Google Workspace. Te asiguri că utilizatorii au funcționalitate completă, chiar și în timp ce datele sunt mutate. Obți mai multă vizibilitate asupra acțiunilor întreprinse de personalul Google legate de datele tale.

Program de protecție avansată

Aplică utilizarea cheilor de securitate. Blochează accesul la aplicații nesigure. Scanare îmbunătățită împotriva amenințărilor prin e-mail.

Administrezi totul dintr-un singur loc.
Sună bine? Încearcă și tu...

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

administrezi...

Sute de aplicații terțe

Utilizați Google Workplace Marketplace pentru a găsi soluții integrate, cum ar fi CRM, gestionarea proiectelor, conformitate și multe altele - toate disponibile cu o singură conectare.

Statistici și raportări avansate

Monitorizați utilizarea companiei dvs. de Google Workspace și primiți alerte despre activități suspecte. Capacitățile de audit vă oferă o evidență a modificărilor, astfel încât să puteți identifica exact ceea ce aveți nevoie.

Aplicație de administrare pentru echipamente mobile

Aplicația Google Admin pentru Android sau iOS permite administratorilor să își gestioneze contul din mers. Adaugi utilizatori, resetezi parolele, vizualizezi jurnalele de audit, contactezi asistență și multe altele.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.