Apps Script

Optimizezi modul de lucru

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Optimizează felul în care lucrezi

Apps Script este singura platformă de cod redus care face construirea de soluții de afaceri rapidă și ușoară, care integrează, automatizează și extinde Google Workspace. Cu Apps Script, utilizatorii pot crea soluții personalizate pe Google Workspace - nu este necesară o experiență de dezvoltator software. Apps Script este disponibil pentru toată lumea cu un cont Gmail.

Construiești rapid și ușor

Cu Apps Script, utilizatorii pot crea rapid soluții personalizate pentru a aborda problemele pe care le întâmpină în fiecare zi - fără a se baza pe resurse profesionale de dezvoltare software.

Mărești productivitatea

Apps Script permite utilizatorilor să se concentreze asupra a ceea ce contează și să profite la maximum de Google Workspace automatizând sarcinile care necesită mult timp și care sunt obositoare, creând integrări ce conectează aplicațiile pe care le folosesc în fiecare zi și adăugând funcționalități sau personalizări acolo unde și atunci când este necesar.

Folosețti limbaje web populare

Apps Script îți permite să creezi cu HTML, CSS și JavaScript - nu este nevoie să înveți un framework nou.

Creat pentru Google

Apps Script vine gata de construit. Cu API-urile Google Workspace pre-integrate, precum și integrările native la alte 100 de servicii Google, precum YouTube, Google Analytics și BigQuery, poți profita de tot ceea ce Google are de oferit.

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

nu programezi...

Creezi un mail merge utilizând Gmail și Sheets

Creezi și distribui e-mailuri îmbogățite vizual cu Gmail și Sheets.

Înscrie-te pentru sesiunea unui eveniment

Permiteți participanților la eveniment să se înscrie la sesiuni la un eveniment, apoi creezi și trimiteți automat un itinerar personalizat prin integrarea Sheets, Docs, Forms și Gmail.

Analizați sentimentul de feedback deschis

Analizează datele textului, cum ar fi feedback-ul deschis, efectuând analiza entității și a sentimentelor, utilizând Cloud Natural Language direct în Sheets.