Keep

Rămâi organizat

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Capturezi ceea ce este important și realizezi mai mult

Captezi inspirație și taskuri fără efort. Colaborezi prin notițe cu colegii de echipă și setezi remindere pentru a rămâne pe drumul cel bun. Totul se sincronizează pe dispozitivele tale, deci ceea ce este important ai întotdeauna la îndemână.

Faceți mai mult împreună

Cu Keep, este ușor să colaborezi cu colegii tăi cu privire la notițe, liste, fotografii, înregistrări audio și desene. Captezi rapid idei de brainstorming, le păstrezi la îndemână în timp ce lucrezi și urmărești cum sunt bifate în timp real sarcinile de rezolvat.

Actualizezi notițele oricând și de oriunde

Accesezi, creezi și editezi notițe oriunde te deplasezi - de pe laptop, telefon sau tabletă - chiar și atunci când nu există conexiune la Internet. Fiecare modificare pe care o faci este salvată și actualizată automat pe toate dispozitivele.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
te conectezi și tu?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

notezi...

Găsești rapid ceea ce ai nevoie.

Keep face mai ușor să îți organizezi notițele și să găsești ceea ce cauți și mai rapid. Filtrezi rapid notele după culoare, etichetă sau atribute precum liste cu imagini, note audio cu remindere sau note partajate. Sau fixezi note importante în partea de sus a listei.

Nu depășești niciodată un termen limită

Reminderele din Keep te ajută să îți faci treaba, când și unde trebuie. Draft-ul prezentării trebuie făcut până la ora 15:00? Setați un reminder de timp. Trebuie să ridici gustări pentru picnicul echipei? Adăugi un reminder de locație pentru a te avertiza când treci pe lângă magazinul alimentar.

Dă viață ideilor

Notezi rapid notele și ideile în Keep și fă referință la ele, pentru inspirație, în timp ce colaborezi cu colegii de echipă în Docs. Accesați blocnotesul Keep prin meniul Tools din Docs și vei vedea toate notele Keep într-un panou lateral.