GMail este pentru toată lumea

Indiferent dacă ești Startup, Firmă la început de drum
sau Companie matură

Testează soluția gratuit 30 zile. 10 adrese profesionale de email

Email securizat și multe altele

Cel mai recent GMail, te ajută să rămâi la curent cu lucrările care contează. Cu un email securizat, fără reclame, poți conversa prin chat, poți iniția apeluri audio sau video sau poți fi în permanență la curent cu starea proiectului prin distribuirea fișierelor și sarcinilor. Toate dintr-un singur loc.

Obți un email personalizat
@compania_ta

Crești încrederea clienților oferind tuturor celor din compania ta o adresă de e-mail profesională pe domeniul tău, cum ar fi maria@companiata.ro sau florin@companiata.com. De asemenea, poți crea un grup de corespondență, cum ar fi vanzari@companiata.ro.

Integrări robuste

Te conectezi cu colegii prin Google Meet sau Google Chat, trimiți o invitație în Calendar, adaugi o acțiune în lista de task-uri - poți face toate acestea și multe altele fără a părăsi Gmail. În plus, poți conecta alte aplicații preferate în panoul lateral folosind Add-On-uri Google Workspace.

Sugestii SMART pentru acțiuni simple

Acțiuni sugerate - cum ar fi Răspuns Smart, Redactare Smart, sugestii gramaticale și alte sugestii - te ajută să optimizezi sarcinile simple, astfel încât să poți eficientiza timpul tău.

Conceput pentru a vă proteja de amenințări

Gmail lucrează din greu pentru a vă menține în siguranță. Algoritmii Google blochează automat peste 99,9% din mesajele spam, phishing și malware.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
pui și tu mâna?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

și în plus...

Compatibil cu celelalte unelte pe care le folosești

Gmail funcționează perfect cu clienții de email ca Microsoft Outlook, Apple Mail și Mozilla Thunderbird. Utilizatorii Outlook pot sincroniza emailuri, evenimente și contacte din și către Google Workspace.

Migrare ușoară din Exchange sau Webmail

Poți migra cu ușurință emailul tău din Outlook, Exchange, Gmail gratuit, webmail sau orice altă soluție folosind unelte profesionale care te ajută să muți datele în noua soluție. Astfel, păstrezi toate mesajele importante.

Timp de funcționare garantat de 99.9%.

Zero întreruperi planificate. Te poți baza pe o infrastructură globală Google, sigură, care funcționează 24/7/365. Copii de siguranță automate, protecție SPAM și măsuri de securitate de top în industrie protejeză datele afacerii tale.

[Google Workspace] este o soluție simplă din multe puncte de vedere, dar funcțiile sunt de fapt foarte sofisticate, permițându-ne să ne înconjurăm procesele de afaceri cu instrumentele potrivite pentru a conecta oamenii.
Mike Heim

CIO of Whirlpool Corporation

CIO of Whirlpool Corporation
Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.