Chat

Simplificați mesageria de grup și conversațiile 1:1

Testează soluția gratuit 30 zile.

Vezi toate mesajele tale într-un singur loc

Folosește Chat ca aplicație independentă sau în Gmail. Instrumentele integrate perfect te ajută să ții evidența tuturor conversațiilor tale de business și să alegi canalul potrivit pentru fiecare dintre acestea.

Colaborați în camere dedicate

Creezi cu ușurință camere virtuale dedicate pentru a menține proiectele organizate și pe drumul cel bun. Chatul, plus fișierele și task-urile distribuite te ajută să ții pe toată lumea la curent. Chat acceptă utilizatori externi, 28 de limbi și 8.000 de membri pe cameră.

Pătrunde în cel mai bun serviciu Google Chat

Folosește Chat pentru a colabora perfect în Google Docs, Sheets și Slides. Găsești cu ușurință conversații sau fișiere mai vechi cu ajutorul căutării faimoase a Google. Sugestiile inteligente te ajută să te conectezi cu participanții la întâlnire pentru a realiza mai multe lucruri, mai repede.

Ai găsit suficiente motive să vrei să
te conectezi și tu?

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.

iată de ce...

Căuți cu puterea Google

Căutarea puternică și filtrabilă în conversațiile de chat și e-mail facilitează găsirea rezultatelor de care ai nevoie, atunci când ai nevoie. Căutarea acționează ca o memorie colectivă a echipei, permițându-ți să revezi discuțiile și deciziile din trecut.

Protejează datele tale

Profită de aceeași infrastructură secure-by-design, protecție încorporată și rețea globală pe care Google o folosește pentru a-ți securiza informațiile și a-ți proteja confidențialitatea. Datele sunt criptate în tranzit, iar gama de măsuri anti-abuz implicite vă ajută să vă mențineți compania în siguranță.

Mai inteligent cu roboți

Integrați cu ușurință atât aplicații Google, cât și aplicații terțe - cum ar fi Salesforce și Jira - pentru a păstra toate notificările într-un singur loc și utilizați roboți pentru a automatiza sarcini simple, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce contează. Începeți să folosiți roboții.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.