Docs

Procesare de text pentru echipe

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Comentarii, chat și editare în timp real

Lucrezi într-un singur document cu colegii de echipă sau cu persoane din afara companiei. Vezi modificările pe măsură ce alții tastează, comunici prin chat-ul încorporat și pui întrebări, inclusiv prin comentarii.

Funcționează cu toate tipurile de fișiere cunoscute

Importați documentele pentru a le face editabile instantaneu, inclusiv fișiere Microsoft® Word și PDF. Exportați documentele în format .docx, .pdf, .odt, .rtf, .txt sau .html.

Istoric nelimitat al reviziilor

Urmărești modificările aduse documentelor tale și anulezi orice credeți de cuvință. Versiunile anterioare sunt păstrate pe termen nelimitat și nu sunt luate în considerare în planul de stocare deținut.

cum lucrezi...

Lucrezi pe diferite dispozitive, cu sau fără acces la Internet

Creezi, editezi și distribui documente de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Android. Folosești Chrome pentru Mac sau PC pentru a lucra în Docs chiar și atunci când ești offline.

Controlul distribuirii fișierelor ușor de gestionat

Tu decizi cine primește acces la documentele și folderele tale. Acorzi persoanelor sau grupurilor dreptul de a edita, vizualiza sau pur și simplu adăuga comentarii.

Faci mai multe cu add-on-uri familiare

Cauți subiecte, definești cuvinte și inserați citate chiar în Docs. Cu programe de completare integrate, poți extinde funcționalitatea Docs cu formatare avansată, îmbinare de e-mail și multe altele.

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

Testează soluția gratuit 30 zile. Fără să semnezi contracte.