Sites

Site-ul intern sl echipei

Testează soluția gratuit 30 zile. Anulezi oricând.

Creezi fără efort site-ul echipei tale

Puteți colabora la crearea de site-uri captivante și de înaltă calitate pentru echipa, proiectul sau evenimentul vostru. Site-urile arată minunat pe fiecare ecran, de la desktop la smartphone. Toate fără a învăța design sau programare.

Creezi un site, fără să ai cunoștiințe de programare sau design

Site-urile simplifică expunerea muncii echipei, cu acces ușor la tot conținutul vostru din Google Workspace - indiferent dacă este vorba despre un folder Drive, Doc sau chiar Calendar partajat.

Conținutul site-ului arată foarte bine pe toate dispozitivele

Temele create cu grijă te ajută să ai un conținut distins. Site-urile vă optimizează în mod inteligent munca, astfel încât să arate excelent pe desktop, tabletă și mobil.

foarte simplu...

Move, drag & drop, edit, done

Crearea și editarea sunt extrem de simple: trebuie doar să faci clic, să tragi sau să fixezi. Designul se va rearanja automat cu un aspect de grilă. Totul se potrivește în cel mai mic detaliu și este simplu de mutat, redimensionat sau rearanjat.

Conceput pentru colaborare

Site-urile facilitează colaborarea cu co-editarea în timp real și dispun de aceleași controale puternice de partajare cu care te-ai obișnuit în Drive și Docs. La fel ca în Docs, poți lucra împreună cu echipa și poți vedea schimbările reciproce în timp real.

Securizați site-ul, fără ajutorul departamentului IT

Utilizatorii pot gestiona cu ușurință permisiunile de partajare pe Sites cu doar câteva clicuri, așa cum ar face în Docs. Conținutul încorporat își păstrează permisiunile originale pentru un control fiabil, cu granulație fină.

Începe astăzi

Schimbă pentru totdeauna
modul în care lucrezi cu clienții

30 de zile gratuit. Anulezi oricând.