Setează Emailul pentu firma ta.

Gratuit pentru 30 zile, după care doar
5,75 € per adresă per lună

Începe acum
The Apparel Agency, client Google Workspace

Email @compania_ta

Arăți că ești profesionist cu e-mail personalizat pe domeniul firmei tale. Creezi adrese de e-mail personalizate pentru echipa ta, cum ar fi prenume_nume@compania_ta.

Nu doar simplu e-mail

5,75 € per utilizator per lună include, de asemenea, 30 GB de spațiu în cloud, distribuire de fișiere, conferințe video, suport și multe altele. Mărești cu ușurință spațiul de stocare până la nelimitat, când ai nevoie.

Sigur și în siguranță

Serverele ultra-fiabile ale Google garantează un timp de funcționare de 99,9% pentru e-mailul tău. Securitate de top, protecție împotriva spamului și backup-urile automate te ajută să protejezi datele firmei.

Începi să trimiți e-mailuri de business în doar 3 pași:

Înregistrează-te la Google Workspace

Pentru înscriere, specifici domeniul pe care vrei să configurezi e-mailul. Dacă nu deți încă domeniul, îl poți achiziționa contra unei taxe suplimentare.

Configurăm contul

În timpul configurării, trebuie să verifici domeniul. Personalizezi contul adăugând sigla companiei, creezi aliasuri de e-mail, cum ar fi vânzări@compania_ta și configurezi pentru adrese de e-mail suplimentare.

Trimiți emailuri și multe altele

Folosești Google Workspace gratuit timp de 30 zile pentru a trimite e-mailuri, a organiza video conferințe HD, a crea documente și a salva fișiere în cloud.

Începe acum
Ne poți contacta oricând dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor.