Simplifică modul de lucru

Folosește Google Workspace pentru email, video conferințe, stocare în cloud și distribuție de fișiere. Obține toate uneltele de care are nevoie echipa ta și rezolvă mai multe, mai repede.

Începe acum
POPSUGAR, client Google Workspace

Beneficii pentru companii mici

Ai Gmail și la birou

Serverele ultra-fiabile de la Google garantează un timp de funcționare de 99,9% pentru e-mailul companiei tale. Filtre anti-spam de top țin mesajele nedorite departe de Inbox-ul e-mail tău.

Salvezi și distribui fișiere

Ai tot ce lucrezi într-un singur loc, sigur, salvat în cloud. Accesezi datele și colaborezi cu colegii de echipă oricând ai nevoie, de pe laptop, telefon sau tabletă.

Lucrezi de oriunde

Colaborezi pe documente, foi de calcul și prezentări de pe toate echipamentele. Coeditarea în timp real vă ajută să ajungeți mai rapid la versiunea finală.

Securitate la nivel înalt

Păstrezi toate datele companiei în siguranță și protejate chiar și în cazul pierderii sau furtului de echipamente și al fluctuației angajaților.

Administrare IT ușoară

Configurezi noi membri ai echipei în câteva minute. Google Workspace se actualizează automat, astfel încât nu trebuie să îți faci griji cu privire la actualizări de software sau patch-uri de securitate.

Folosești fișiere cunoscute

Deschizi și editezi cu ușurință formate comune de fișiere precum Microsoft® Word, Excel și Powerpoint. De asemenea, poți exporta și distribui fișiere cu persoane care nu utilizează Google Workspace.

"La Simply Hired există un nou nivel de transparență și colaborare între echipe. Am observat, de asemenea, o reducere a cheltuielilor, deoarece sunt necesare mai puține resurse pentru a gestiona o soluție bazată pe cloud."

- Gautam Godhwani, CEO & Cofounder, Simply Hired

Încearcă Google Workspace Gratuit