Începi acum,
faci upgrade mai târziu.

Alege planul potrivit • Configurare în 2 minute • Testezi Gratuit 30 zile

Starter

Freelancer sau startup - acesta este planul potrivit cu care să începi.

5.75 

fără TVA, per adresă, per lună, facturat lunar

 • Email personalizat pe domeniul tău
 • 100 de participanți la video conferințe + înregistrare
 • 30GB spațiu de stocare per utilizator
 • Securitate și consolă de administrare

Standard Recomandat

Începi să te extinzi - este planul potrivit pentru optimizarea comunicării

11.50 

fără TVA, per adresă, per lună, facturat lunar

 • Email personalizat pe domeniul tău
 • 150 de participanți la video conferințe + înregistrare
 • Vot și Q&A, Control moderator, Noise cancelling
 • Branding personalizat pentru template-urile de documente și formulare
 • 2TB spațiu de stocare comun per utilizator*
 • Securitate și consolă de administrare
 • Acces la unealta Google Workspace Migrate

Business Plus

Companii stabile care au nevoie de securitate și vor să atragă mai mulți clienți.

17.25 

fără TVA, per adresă, per lună, facturat lunar

 • Email personalizat pe domeniul tău + Arhivă și eDiscovery
 • 500 de participanți la video conferințe + înregistrare, urmărirea prezenței
 • 5TB spațiu de stocare comun per utilizator*
 • Securitate îmbunătățită și consolă de administrare
 • Management avansat al echipamentelor mobile

*Spațiu de stocare flexibil, împărțit în întreaga companie.
Planurile Business Plus, Standard și Starter pot fi achiziționate pentru maximum 300 de utilizatori (adrese de email). Pentru un număr nelimitat de utilizatori există planul Enterprise.

Servicii de care s-ar putea să ai nevoie

Înregistrare domeniu web

Primul pas spre prezența online. Fie domeniu .ro sau .com, ai de ales din peste 180 de extensii de domeniu. Prețuri începând cu 8.99€/an (fără TVA)

Inregistreaza numele companiei, numele domeniului

Vizibilitate online

Găzduirea web (în engleză Web Hosting) este un serviciu care îți permite să activezi site-ul companiei, blog-ul, magazinul pe Internet, serviciul de email, acestea fiind accesibile mereu din orice colț al lumii.
Prețuri începând de la doar 1,99€/lună (fără TVA)

Vizibilitatea site-ului si domeniului tau in Internet

Configurare domeniu

Pentru ca domeniul tău să fie vizibil pe Internet și pentru a putea utiliza Google Workspace trebuie făcute anumite configurări. De la adăugarea nameservere-lor până la câteva mici modificări (înregistrări) în DNS. Actualizăm înregistrările DNS ale domeniului tău pentru a preveni spoofing-ul și SPAM-ul. Creăm noile adrese de email pentru voi, setăm parole provizorii. Pregătim terenul pentru transferul datelor.

Startup (1-10 adrese): 25€
Firmă nouă (11-30 adrese): 75€
Companie mică (31-50 adrese): 135€
Companie mare (51-300 adrese): 185€
Configuram domeniul pentru a putea lucra cu Google Workspace

Migrare date echipă

Migrăm datele companiei tale la Google Workspace. Datele companiei inclusiv email, calendar, contacte, foldere și fișiere cu 0% pierderi.

Startup (1-10 adrese): 135€
Firmă nouă (11-30 adrese): 405€
Companie mică (31-50 adrese): 675€
Companie mare (51-300 adrese): 920€
Migrare date fara riscuri

Sau un abonament cu totul inclus

All Inclusive

Un pachet de suport care include tot ce are nevoie afacerea ta pentru ca echipa ta să lucreze de acasă, de la birou sau de oriunde altundeva.

35 

fără TVA, per adresă, per lună, facturat lunar

 • Înregistrare domeniu .ro sau .com în numele tău
 • Hosting pentru domeniul tău
 • Email personalizat pe domeniul tău prin Google Workspace
 • Configurare domeniu pentru a fi vizibil online
 • Securizare domeniu - reguli și certificat SSL
 • Migrare date la Google Workspace cu 0% pierderi
 • Asistență nelimitată utilizatori și administratori

Nu trebuie să ne crezi pe doar cuvânt

Google Workspace ne-a crescut extraordinar de mult productivitatea prin faptul că a făcut ca angajații noștri să fie independenți de IT. În întreaga companie, angajații folosesc aceste instrumente cloud pentru a descoperi noi posibilități, ceea ce este incredibil de motivant.
Constantin Butuza

Vectra Logistic

Ai întrebări? Să auzim

Un utilizator este definit ca o adresă de e-mail personalizată (tu@compaia_ta). Aliasurile e-mail (maxim 50 aliasuri), cum ar fi cele de grup - vânzări@compania_ta sau service@compania_ta, sunt incluse în preț și nu sunt considerate utilizatori suplimentari.

Începi prin a testa gratuit Google Workspace pentru 30 zile. Dacă te-ai convins că soluția este pentru tine atunci avem nevoie de un contract. Vei fi facturat la începutul fiecărei luni pentru resursele (număr de licențe) pe care le-ai folosit în luna precedentă. Ai 15 zile la dispoziție pentru a plăti factura fiscală.

Ai la dispoziție două tipuri de planuri: Plan Flexibil și Plan Lunar/Anual.

Planul Flexibil - Poți adăuga și elimina oricând conturi și poți plăti numai pentru conturile pe care le aveți în acea lună. Există riscul ca Google să scumpească prețurile de la o lună la alta.

Planul Anual - Contractezi serviciul pentru un an întreg. Poți plăti lunar sau o singură dată anual. Dacă echipa ta crește, poți cumpăra oricând mai multe licențe. Plata lunară crește. Sau dacă alegi plată anuală, noile licențe adăugate vor costa diferența de preț până la expirarea contractului. Prețurile nu se vor modifica pe perioada contratului.

Avem încredere că vei îndrăgi atât de mult Google Workspace, încât anularea nu va fi o opțiune. Dar, dacă chiar trebuie, poți anula:

Planul Flexibil - Poți anula serviciul în orice moment, fără nici un risc.

Planul Anual - Poți reduce licențele sau plățile lunare numai atunci când reînnoiești planul la sfârșitul contractului. Dacă anulezi abonamentul înainte de expirarea contractului, vei plăti în continuare angajamentul integral.

Beneficiezi de asistență și suport software nelimitat. Fiecare membru al echipei tale va beneficia de asistență indiferent de echipamentul pe care îl folosește. Poate un telefon mobil, o tabletă, un laptop, un desktop sau orice combinație.

Lasă deoparte e-mailurile și tichetele de suport! Echipa ta poate să ne contacteze direct prin mesageria instantanee. Conversație ușoară, răspuns rapid. Este atât de simplu!.

Pentru a-ți duce afacerea online, ai nevoie de un nume de domeniu (adică acel www) și de un spațiu de găzduire (un server conectat permanent la internet). Noi nu doar îți rezervăm domeniul în numele tău, ci vei fi proprietarul domeniului. De asemenea, ne ocupăm și de toate setările necesare – schimbarea nameserverelor, configurările DNS, certificatele SSL – astfel încât să fii vizibil online cât mai rapid posibil. Așadar, fără bătăi de cap din partea ta!

Google Workspace este pachetul complet de productivitate de la Google. Ai Gmail, folosit de 3,5 miliarde de oameni la nivel global! Apoi, Google Calendar și Google Drive pentru a stoca, distribui și colabora asupra documentelor, foilor de calcul și prezentărilor tale. Ai spațiu de stocare de la 30GB la 5TB sau nelimitat și compatibilitate totală cu Microsoft Office.

Dar asta nu e tot! Cu Google Chat, echipa ta comunică rapid prin mesagerie instantanee. Și cu Google Meet, organizezi apeluri video și prezentări, cu 100 - 500 participanți. Simplu și eficient pentru afacerea ta!

Cu Google Meet, poți organiza o conferință video cu până la 500 de participanți. Simplu! Toți se pot conecta printr-un link și cu o cameră web. Pentru cei care preferă, există și opțiunea de a suna la numărul de telefon furnizat. Conferințe video sunt ușoare și accesibile orcui.

O imagine instantanee a contului fiecărui membru al echipei este făcută de trei ori pe zi, în fiecare zi a anului. Se face o copie de siguranță a tuturor datelor cu care lucrezi, indiferent de dimensiune. Putem restaura datele sau fiecare membru al echipei poate folosi zona self-service pentru a-și recupera datele, după cum preferă.

La un moment dat, vei fi vizitat de hackeri - este o certitudine pe care ne-o asumăm. Noi suntem sinceri în legătură cu asta și pariem că puțini au fost la fel de deschiși. Misiunea noastră este să-ți ținem datele într-un mediu cât mai în siguranță cu putință, pentru a minimiza pagubele din aceea zi. Vom implementa reguli stricte de securitate pentru domeniu și email, și vom pregăti echipa ta să recunoască potențialele pericole. Detalii despre securitatea pe care o aplicăm vor fi discutate personal. Nu vrem ca "băieții răi" să știe ce facem noi pentru a te proteja.

Din păcate, strângerea de mână pe post de gentlemen agreement nu mai este la fel ca în trecut. Dar cu Vault, obții un sistem eDiscovery care salvează toate datele din e-mailuri, chat-uri și fișiere, chiar dacă cineva încearcă să le șteargă pentru a-și ascunde urmele. Recent, un client a folosit Vault pentru a se proteja de o urmărire penală în valoare de 250.000 de euro. În doar douăzeci de minute, au avut disponibile toate informațiile necesare pentru a stopa cazul.

Începe de astăzi

Schimbă pentru totdeauna modul în care
comunici cu clienții

30 zile gratuit. Anulezi oricând, dacă nu îți place.