Avantaje și Beneficii Email Porfesional

Nu este magie, este Google Workspace

Remediul pentru o căsuță de e-mail plină de spam, fișiere pierdute, colegi confuzi și clienți iritați.

Testează soluția gratuit 14 zile. Fără să semnezi contracte.

Beneficii Google Workspace

În caz că mai e nevoie să te convingi, aici ai încă 10 motive pentru care să alegi Google Workspace.

(Apropo, sunt mult mai mult de 10)

Îți organizezi toată comunicarea

Fiecare mesaj legat de un proiect este prins într-o singură conversație. Așadar, în loc să cauți printre 20 e-mail-uri diferite ale unui singur proiect, GMail organizează fiecare mesaj schimbat între tine, echipa ta și clienții tăi într-o singură conversație.

Emailuri organizate in conversatii

Cloud, În primul rând

Totul se întâmplă în Cloud. Colaborare pe fișiere în timp real cu istoric complet al editărilor. Nu ai nevoie de servere locale, licențe aplicații. Ai nevoie doar de un browser.

Acces la emailul companiei de oriunde

Mai puțin stres. Mult mai puțin.

Funcționează la scară globală. Protejează datele afacerii tale de atacuri de tip spam, phishing, malware, ransomware și cele de tip supply chain. Nu ai nevoie de alte aplicații suplimentare.

Inbox fara emailuri spam sau virusi

Gratuit 30 de zile. Poți să renunți oricând.

Pregătește-te să schimbi pentru totdeauna modul în care lucrezi cu clienții.

Oferă clienților ce își doresc

Stochezi, editezi și distribui fișiere Office împreună cu clientul - nu este nevoie de conversie de fișiere. Poți integra ușor aplicații precum Salesforce, Zoho Invoice sau DocuSign care te ajută să eficientizezi fluxul de lucru.

Compatibilitate cu fisierele MS Office - Word, Excel, PowerPoint

Arăți ca un adevărat profesionist

Câștigi încrederea clienților folosind pentru afacerea ta adrese de email personalizate @compania_ta. Poți adăuga Logo-ul firmei ce va fi vizibil pentru fiecare utilizator de Gmail, Drive și Calendar

Imagine profesionala in fata clientilor tai

Administrare IT ușoară

Poți configura noii membri ai echipei în doar câteva minute. Google Workspace are actualizări software și patch-uri de securitate la zi, automat.

Solutia cloud foarte usor de administrat.
Canam - client Google Workspace
Migrarea la Google Workspace a fost o călătorie, nu doar un eveniment unic. Pe măsură ce Canam Group crește, nevoile noastre se vor schimba, dar știm că Google Workspace va fi întotdeauna cel mai bun instrument pentru ceea ce avem nevoie.
Matthieu Delorme
,

CIO @ Canam Group

Lucrezi remote mult mai ușor

Colaborezi în timp real pe proiectele la care lucrezi. Ești la un click distanță de discuțiile cu echipa ta. Videoconferințe din Calendar, Gmail sau Chat unde îți prezinți ecranul și colaborezi punctual direct cu clientul sau partenerul din proiect.

Poti lucra de oriunde. Lucrul remote este mult mai simplu

Lucrezi mai eficient cu IA

Inteligența Artificială (IA sau AI) îți sugerează cuvinte în corpul emailului, chat sau documente astfel încât echipa ta va economisi timp în proiectele lucrate la comun. Sugestiile se fac în limba locală.

Inteligenta Artificiala iti usureaza munca

Lucrezi mai bine și mai inteligent

Nu pierzi timpul derulând lista de emailuri vechi din Inbox. Google Cloud Search îți facilitează căutarea în Drive, Contacte și Gmail, și în alte aplicații. Poți găsi rapid toate informațiile de care ai nevoie.

Cautari si rezultate exacte

Securitatea datelor companiei

Gestionezi toți utilizatorii din firmă de la distanță, folosind consola de administrare Google. Un administrator Google Workspace are control complet asupra conturilor de utilizatori, echipamentelor mobile și setărilor de securitate.

Gestionezi toata infrastructura companiei
Începe de astăzi

Schimbă pentru totdeauna modul în care
comunici cu clienții

30 zile gratuit. Anulezi oricând.